Select Page

Hvem står bag

Jeg hedder Philip Løvland, og det er mig der står bag linkbuilding.dk

Jeg har arbejdet aktivt SEO og linkbuilding siden 2009, både med egne webshops og sider, som SEO konsulent på bureau og som selvstændig konsulent.

Nutidens linkbuilding stiller hele tiden større og større krav til udførelsen, og jeg går derfor meget op i at arbejde med linkbuilding på en måde der fint balancerer kravet om sikkerhed og naturlighed med kravet om effektivitet og value for money.

Ved siden af linkbuilding.dk driver jeg også OnlineBloggen.dk (venter lige nu på en re-lancering) hvor jeg skriver ​om linkbuilding, SEO og online markedsføring. Derudover driver jeg en række affiliatesider og andre projekter.

Hvis du har spørgsmål til hvad jeg laver her på siden eller vil snakke om et eventuelt samarbejde er du altid velkommen til at skrive til mig på info@linkbuilding.dk

philip løvland linkbuilding dk
Free WordPress Themes, Free Android Games